Accessoires en kleding

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Iedereen is wel bekend met allerlei leuke, energieke, moderne mascottes. Maar.. Wat nu als je mascotte toch een beetje stoffig oogt? Als hij/zij qua uitstraling een beetje verslonst is? Of er komt een leuk feest, maar hij/zij heeft geen feestelijke kleding?! Dan is het een leuke optie om  te kiezen voor andere kleding of toch verschillende accessoires.

Accessoires
Wat beschouwen we nu als accessoires? Een accessoire (uit het Frans: bijkomstig) is een bijkomend, niet-noodzakelijk iets, dat behoort bij een wel noodzakelijk goed of zaak. Dit is de algemene beschrijving. Accessoires voor een mascotte zijn dus extra’s die gebruikt kunnen worden voor leuke interactie. Denk hierbij aan een gigantische sleutel voor de opening van een winkel, een limbo stok voor een verjaardag of een confetti kanon om er echt een knalfeest van te maken!

Kleding
Een leuke manier om je mascotte om te toveren voor bijvoorbeeld een evenement is een andere outfit! Ook als je character toe is aan vernieuwing kan een nieuwe set kleding een leuke verandering zijn, zonder dat er een compleet nieuw mascotte pak aangeschaft hoeft te worden. 
Voor officiële bedrijfsevenementen kan een mascotte een smoking of mooie galajurk aantrekken een passende toevoeging zijn. Een mooie kerst sjaal en een grote kerst muts volstaan perfect om een kerstfeest op te leuken! 
Heeft je mascotte al een eigen set kleding maar is deze al aardig versleten? Probeer een nieuwe set kleding in frisse, moderne kleuren voor een compleet nieuwe uitstraling!

Natuurlijk denken wij altijd graag mee over alle verschillende mogelijkheden! Bij interesse kan je altijd een mailtje sturen naar manon@bem-entertainment.nl, dan heb je gelijk contact met onze kleding & reparatie afdeling!