Veelgestelde vragen

Een mascotte inzetten kan een enorme toevoeging zijn voor uw evenement. Als u een mascotte wilt boeken neem dan contact op via ons contactformulier, info@bem-entertainment.nl of via 036-52 54 266! 

De volgende gegevens hebben wij nodig voor een boeking:

  • Welke mascotte wilt u inzetten?
  • Wat is de datum van het optreden?
  • Welke tijden wilt u het optreden laten plaatsvinden?
  • De algemene gegevens van uw bedrijf incl. contactpersoon.
  • Bij een particuliere boeking graag uw persoonsgegevens.
  • De adresgegevens van de optreed locatie en naam/telefoonnummer van de contactpersoon op locatie.
  • Is de inzet een uitdeelactie? (bijvoorbeeld paaseitjes met Pasen, bloemen uitdelen)
  • Zijn er verdere bijzonderheden?

De boeking is pas definitief als u van ons een bevestiging heeft ontvangen!

Ja dit is mogelijk. Echter verhuren we de pakken alleen met een begeleider erbij. De reden hiervoor is dat onze pakken vaak een glasfiber kop hebben. Deze zijn heel prijzig als ze vervangen moeten worden. Ook helpen wij graag mee zodat er een goede omgang is met het pak. Voordeel van een pak huren met begeleiding is dat wij geen borg hoeven te rekenen en dat transport geregeld is!

Er zijn enkele uitzonderingen zoals entertainment bedrijven die bij ons netwerk zijn aangesloten.

Bij elk mascotte optreden zijn wij een uur van te voren aanwezig en stellen wij ons eerst voor. Hierna starten wij met het optreden. Wij zijn te boeken vanaf een uur. 

Voor een optreden hebben wij een afsluitbare kleedruimte nodig. Wij zijn genoodzaakt om onze spullen te laten liggen in de kleedruimte, zoals de tas waar het kostuum in zit en drinken. Gezien veel alleen op de grond kan liggen is een toiletruimte dus niet geschikt, in verband met de hygiëne.

Mascotte entertainment is bij ons te boeken vanaf 1 uur. Per geboekt uur is er 30-40 minuten speeltijd. Bij warm weer is dit, voor onze veiligheid, door ons in te korten naar 20-30 minuten speeltijd per geboekt uur.

In geval van regen kunnen onze kostuums niet optreden en zijn wij genoodzaakt het optreden af te breken. Mocht er van te voren regen voorspeld zijn is er voor een meerprijs een partytent bij te boeken waaronder wij kunnen spelen. Deze mag natuurlijk door de organisatie ook geregeld worden. Als er een mogelijkheid is om binnen het optreden voort te zetten is er geen probleem en zetten wij graag het optreden voort!

Nieuwe en particuliere opdrachtgevers moeten voor aanvang van de show betalen zoals in de overeenkomst staat vermeld.

Bedrijven waar wij eerder hebben gewerkt worden gefactureerd. 

Mascottes vallen bij de belastingdienst onder de noemer looppoppen. In de meeste gevallen vallen onze optredens onder het 21% btw tarief. Echter zijn er een aantal uitzonderingen. Onze shows vallen onder het 9% btw tarief. Uitdeelacties kunnen onder het 9% btw tarief vallen of onder het 21% btw tarief. 

Mocht u zich afvragen waar uw inzet onder valt, neem dan contact met ons op via info@bem-entertainment.nl of 036-52 54 266.

Wij vinden het belangrijk dat de inzet van een mascotte mogelijk is voor iedereen, dus ook voor organisaties die een minder groot budget hebben. Informeer naar de mogelijkheden.

Wij kijken graag wat er mogelijk is! Op dit moment beschikken wij over ruim 30 verschillende mascotte pakken. Wil je een keer ervaren hoe het is om een mascotte pak aan te hebben? Maak dan een afspraak om een kostuum bij ons te komen passen. Houd er rekening mee dat dit puur gaat om het passen. Het is niet mogelijk om hier op straat te gaan acteren als mascotte. 

Mocht je een keer in een mascotte kostuum willen spelen voor je eigen evenement? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden via info@bem-entertainment.nl of 036-52 54 266!

Neem hierbij graag contact met ons op via info@bem-entertainment.nl of 036-52 54 266! Wij steunen graag goede doelen en sponsor acties. Echter kunnen wij niet alle acties helpen aangezien er simpelweg teveel verschillende acties zijn. Voor geen enkele actie zullen wij onze kostuums meegeven, de inzet zal altijd door acteurs van BEM Entertainment ingevuld worden. 

Wij helpen enthousiast mee voor de stichting Lopen voor Lyme! Lopen voor Lyme is een wandel en hardloop event voor Nederlandse chronische Lyme patiënten. De deelnemende teams proberen zoveel mogelijk funding op te halen voor de patiënten waar ze voor lopen. Het doel is het creëren van Lyme awareness en het ophalen van funding voor het bekostigen van (buitenlandse) behandelingen, medicijnen, onderzoeken en dergelijke. Al het gedoneerde geld gaat direct naar de patiënten toe, dus geen tussenkomst van stichtingen of andere partijen. Kijk voor meer informatie op de site www.lopenvoorlyme.nl

Wat leuk dat je een mascotte in wilt zetten! Wij helpen altijd graag mee. Al onze mascottes zijn eventueel aan te passen naar uw merk of uitstraling, mits dit op tijd is aangevraagd. Wat wij wel graag weten zijn de draaidag(en), de tijden en wat de bedoeling is. Het liefste zien wij een script in van te voren zodat wij precies weten wat te doen en eventueel kunnen meedenken over welke mascotte er het beste bij past!

Wij zullen echter niet meewerken aan producties die tegen de principes van BEM Entertainment in gaan, zoals discriminerende uitingen. Voor alle andere ideeën staan wij altijd open en denken wij graag mee!

Copyright © 2021 BEM Entertainment Privacy statement