Wat andere over BEM Entertainment zeggen

Liefde voor het vak
Kind vriendelijk
Magische ervaring voor jong en oud
Uitsluitend ervaren acteurs
100% enthousiast
Uitgebreide kennis
Interne opleiding
Goede referenties
Centraal in Nederland
Flexibel op/buiten locatie
Fulltime bezig met mascottes
Denken graag mee voor jouw bedrijf
Onderhoud en reparatie mogelijk
Altijd in ontwikkeling
Koffie staat altijd klaar!
Sociaal betrokken
Breed assortiment mascotte kostuums

Vaak krijgen wij de vraag: “Waarom zouden wij kiezen voor BEM Entertainment?”. Het antwoord is simpel. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om jouw mascotte kwalitatief omhoog te trekken! Al een aantal jaar zijn wij de specialist op het gebied van professionele mascotte entertainment, non-verbale communicatie en interactie. 

Veel entertainment bedrijven hebben van alles en nog meer, en doen het mascotte werk er “bij”. Vaak is de gedachte dat het nou eenmaal bij het entertainment vak hoort. Een klusje voor de stagiaire, maar echt leuk vinden de meeste het niet. Precies daarin verschilt BEM Entertainment!

BEM Entertainment is dé partner voor mascotte entertainment op maat, alleen al vanwege de ruime keuze, kennis en ervaring! Mascotte figuren kennen we allemaal wel van bekende merken, clubs of pretparken zoals M&M, Duracell, Milka. Maar wat maakt een mascotte nu echt uniek?

BEM Entertainment heeft door de jaren heen een zeer grote kennis opgedaan. Door vooral veel te spelen en acteren in allerlei verschillende mascotte kostuums. Op deze manier weten wij een mascotte kostuum in welke vorm dan ook tot een werkelijk karakter te veranderen.

Een kostuum gaat niet voor eeuwig mee. Zoals bij veelvoudig gebruik ontstaan er gebruikerssporen en beschadigingen. Wees dus op tijd met onderhoud aan mascotte kostuums maar ook aan bijvoorbeeld accessoires. Bovendien is het belangrijk om kostuum regelmatig te reinigen. Lees verder om jouw mascotte kostuum in goede staat te houden.

BEM Entertainment beschikt over een groot aantal eigen mascotte kostuums. Deze kostuum zijn voor zowel de zakelijke als particuliere markt in te zetten. Bovendien kunnen de mascottes altijd worden aangepast aan een merk, promotie-actie en/of uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan een hoodie of t-shirt met jouw logo of boodschap.

Ons mascotte team

BEM Entertainment is in 2012 opgezet, voortgekomen uit een grote passie voor mascottes. Naast acteren geef ik trainingen en help ik ook met reparaties. Daarnaast zie  ik jouw aanvraag graag tegemoet.

Inmiddels ben ik een aantal jaar werkzaam bij BEM Entertainment. Allereerst kan je bij mij terecht voor mascotte entertainment maar bovendien voor reparaties en onderhoud ten gevolgen van slijtage .

Inmiddels werkt BEM Entertainment  door middel van een grote ‘pool’ mascotte acteurs en begeleiders. Daarom kunnen wij breed worden ingezet door heel Nederland. Kortom, wij staan graag voor je klaar. 

Wij zijn jou voorgegaan

Weetjes over BEM Entertainment

6 1
Interactieve momenten
Verloren zweetdruppels
Eigen mascottepakken
1
Succesvolle opdrachten