Onze mascottepakken

Lijkt het je interessant om een keer een mascotte in te zetten voor je marketing of feest? Dan ben je bij BEM Entertainment aan het juiste adres.
Hieronder vind je alle mascotte pakken die je kunt huren. Deze mascottes worden graag gezien bij kinderfeestjes, openingen, reclame of tv-commercials en voor een Meet & Greet op jouw evenement.
Iedereen kan met ze op de foto, high-fiven of zelfs een reuze knuffel geven.
De mascottes zijn exclusief in te zetten met ervaren mascotte-acteurs en -begeleiders. Hiermee zorgen wij dat de mascotte een goede uitstraling heeft, maar ook bij jouw doelgroep in de smaak valt.
Eén mascotte is natuurlijk leuk, met twee mascottes wordt het geweldig, maar met meer mascottes wordt het helemaal een feest! Neem voor alle mogelijkheden contact op via mail of via 036-52 54 266.

Details:

  • De mascottes zijn in te zetten vanaf 1 uur
  • Tarieven inclusief 100 kilometer reiskosten vanaf Zeewolde
  • Uitvoering door 2 ervaren personen
  • Genoemde tarieven zijn exclusief BTW

Bert de Bever

Binkie de Piraat

Binkie als pietje

Krokodil

Maiskolf

Snuffel de Hond

Pluis de Paashaas

Kuiken Piep

Toby de Tijger

Cartoon Vos

Frendz de Beer

Bolino de Beer

Adelaar

Sjaak de Draak

Elko de Beer

Oranje Dino

Nog geen leuke mascotte gevonden?

Een mascotte pak op maat is dan een volgende optie! De makkelijke manier om een mascotte voor jouw bedrijf aan te passen is door onze bestaande mascottes een extraatje te geven. Dit kan door een trui, T-shirt, broek, petje, sjaal of een jas. Indien gewenst met een logo of bedrijfsuiting. Dit is een relatief goedkope manier om toch een unieke high-end mascotte te creëren.

Sluit deze optie niet aan bij jouw idee? Dan kan je een eigen mascotte pak op maat laten maken! Informeer naar de mogelijkheden of neem contact op met ons om jouw ideeën door te spreken.

Contact gegevens

BEM Entertainment
Schepenveld 12-10

3891 ZK Zeewolde

Sociale media

Volg ons op Facebook,
Twitter en Instagram!

Copyright © 2019 BEM Entertainment
Privacy statement