Mascotte pakken huren?

Inclusief professionele bemanning (acteurs). 

Mascotte pakken huren, dan ben je bij BEM Entertainment aan het juiste adres. Hieronder vind je al onze professionele mascotte pakken die je kunt huren. Deze mascotte pakken worden graag gezien bij kinderfeestjes, openingen van bedrijven, reclames en  tv-commercials.

Onze mascotte pakken leveren tijdens een Meet & Greet volop interactie tijdens jouw evenement. Iedereen kan met ze op de foto, krijgen een high-five of zelfs een reuzeknuffel. De mascottes zijn exclusief in te zetten met ervaren mascotte acteurs en begeleiders. Hiermee zorgen wij dat onze mascotte pakken een goede, maar ook vooral een professionele uitstraling hebben.

Eén mascotte is natuurlijk leuk, met twee mascottes wordt het geweldig, maar met meer mascottes wordt het helemaal een feest!

Details

  • Het optreden wordt uitgevoerd en begeleid door professionele acteurs. 
  • Wij werken door heel Nederland.
  • Wij bezoeken kinderfeestje en evenementen ook op locatie bijvoorbeeld (in de speeltuin, in het dierenpark, of in de klimhal). 
  • Voor inzet mogelijkheden binnen winkelcentra en bedrijven hanteren we andere speeltijden en tarieven. 

Bekijk hier onze mascotte pakken.

Paula de Papegaai

Max de Hond

Peter de Panda

Jasper de IJsbeer

Bert de Bever

Binkie als Piraat

Binkie als Pietje

Kaai de Krokodil

Mimi de Maiskolf

Snuffel de Hond

Pluis de Paashaas

Piep het Kuikentje

Rudolf het Rendier

Toby de Tijger

Sjaak de Draak

Elko de Beer

Nino de Dino

Arie de Adelaar

Mascottepakken op maat

Zet jouw bedrijf in de schijnwerpers met een mascotte pak op maat. Onze bestaande mascottes zijn eenvoudig aan te passen, zodat je een unieke uitstraling creëert. Met een gepersonaliseerde trui, T-shirt, broek, petje, sjaal of een jas geef je de mascotte een extraatje. Ideaal om jouw logo, bedrijf of actie onder de aandacht te brengen. Dit is een relatief goedkope manier om  een unieke high-end mascotte te creëren. Informeer naar de mogelijkheden of neem contact op met ons om jouw ideeën door te spreken.