Mascotte pakken huren

Mascotte pakken huren? Van marketingactie tot kinderfeest op maat. 

Mascotte pakken huren, dan ben je bij BEM Entertainment aan het juiste adres. Hieronder vind je al onze professionele mascotte pakken die je kunt huren. Deze mascotte pakken worden graag gezien bij kinderfeestjes, openingen van bedrijven, reclames en  tv-commercials.

Onze mascotte pakken leveren tijdens een Meet & Greet volop interactie tijdens jouw evenement. Iedereen kan met ze op de foto, krijgen een high-five of zelfs een reuze knuffel. De mascottes zijn exclusief in te zetten met ervaren mascotte acteurs en -begeleiders. Hiermee zorgen wij dat onze mascotte pakken een goede maar vooral professionele uitstraling hebben.

Eén mascotte is natuurlijk leuk, met twee mascottes wordt het geweldig, maar met meer mascottes wordt het helemaal een feest! Neem voor alle mogelijkheden contact via de mail of via 036-52 54 266.

Details:

  • Mascottes zijn in te zetten vanaf 30 minuten
  • Tarieven zijn vanaf €80,- inclusief btw
  • Het optreden wordt uitgevoerd en begeleid door professionele acteurs
  • Wij werken door heel Nederland 
  • Wij bezoeken kinderfeestje en evenementen ook op locatie bijvoorbeeld (in de speeltuin, in het dierenpark, of in de klimhal)
  • Voor inzet mogelijkheden binnen winkelcentra en bedrijven hanteren we andere speeltijden en tarieven

Klik op een mascotte pak voor meer informatie

Paula de Papegaai

Max de Hond

Peter de Panda

Bert de Bever

Binkie als Piraat

Kaai de Krokodil

Mimi de Maiskolf

Snuffel de Hond

Pluis de Paashaas

Piep het Kuikentje

Toby de Tijger

Sjaak de Draak

Frendz de Beer

Nino de Dino

Arie de Adelaar

Mega beren

Elko de Beer

Nog geen leuke mascotte gevonden?

Een mascotte pak op maat is dan een volgende optie! De makkelijke manier om een mascotte voor jouw bedrijf aan te passen is door onze bestaande mascottes een extraatje te geven. Dit kan door een trui, T-shirt, broek, petje, sjaal of een jas. Indien gewenst met een logo of bedrijfsuiting. Dit is een relatief goedkope manier om toch een unieke high-end mascotte te creëren.

Sluit deze optie niet aan bij jouw idee? Dan kan je een eigen mascotte pak op maat laten maken! Informeer naar de mogelijkheden of neem contact op met ons om jouw ideeën door te spreken.

Scroll to Top