Mascotte pakken huren?

Inclusief professionele bemanning (acteurs). 

Bij BEM Entertainment ben je aan het juiste adres voor: Professionele mascotte kostuums

Hieronder vind je al onze professionele mascotte kostuums.
Onze mascotte pakken zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten. Van adelaars tot tijger, we hebben het allemaal. We kunnen zelfs op maat gemaakte mascotte kostuums leveren die helemaal aansluiten bij jouw wensen.

Deze mascotte kostuums zijn populair bij winkelcentra, bedrijfsevenementen, festivals, reclame en tv-commercials. Onze mascottes zijn echte publiekstrekkers. Kinderen zijn er dol op en ook volwassenen kunnen hun ogen niet van ze afhouden. Daarnaast zijn onze mascottes heel interactief. Ze delen high-fives uit en gaan graag op de foto met de bezoekers van jouw evenement.

Onze mascotte kostuums bieden veel non-verbale interactie tijdens jouw evenement, waardoor iedereen foto’s kan maken, high-fives kan geven en zelfs een enorme knuffel kan krijgen. Bij ons ben je verzekerd van een professionele performance. Onze acteurs en begeleiders zijn getraind om het beste uit zichzelf en de mascotte te halen. Zo wordt jouw evenement gegarandeerd een succes!

Mascottes van BEM Entertainment zijn exclusief beschikbaar met ervaren acteurs en begeleiders, wat zorgt voor een professionele en hoogwaardige performance en beleving. Wil je echt een onvergetelijk evenement organiseren? Huur dan meerdere mascottes! Niet alleen zorgt dit voor meer interactie met het publiek, maar het maakt jouw evenement ook nog eens extra feestelijk.

Eén mascotte is leuk, twee is fantastisch, maar met meer mascottes wordt het echt een feest!
Heb je interesse in het huren van een mascotte kostuum? Neem dan contact met ons op via onze website of bel ons. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en voorzien je van een offerte op maat.

Details:

    • De performance wordt uitgevoerd en begeleid door professionele acteurs
    • Wij werken in heel Nederland en daarbuiten
    • Verkrijgbaar voor gebruik in winkelcentra, bedrijven, evenementen en festivals
    • Individuele verhuur van mascotte kostuums is niet mogelijk!

Bekijk hier onze mascotte pakken

Paula de Papegaai

Max de Hond

Peter de Panda

Jasper de IJsbeer

Bert de Bever

Binkie als Piraat

Binkie als Pietje

Kaai de Krokodil

Mimi de Maiskolf

Snuffel de Hond

Pluis de Paashaas

Piep het Kuikentje

Rudolf het Rendier

Toby de Tijger

Sjaak de Draak

Elko de Beer

Nino de Dino

Arie de Adelaar

Headless Horseman

De Mega Beren

T-J de Tijger

Lilly de Panther

Witte ijsbeer mascotte met rode sjaal en muts

Fred de IJsbeer

Grote sneeuwpop mascotte met hoge hoed en rode sjaal

Snowy de Sneewpop

rendier mascotte met groene broek en rode jas

Rudy het Rendier

Pinguin mascotte met blauwe sjaal

Pim de Pinguin

Grote halloween pomoen mascotte

Pieter de Pompoen

Mascottepakken op maat

Zet jouw bedrijf in de schijnwerpers met een mascotte pak op maat. Onze bestaande mascottes zijn eenvoudig aan te passen, zodat je een unieke uitstraling creëert. Met een gepersonaliseerde trui, T-shirt, broek, petje, sjaal of een jas geef je de mascotte een extraatje. Ideaal om jouw logo, bedrijf of actie onder de aandacht te brengen. Dit is een relatief goedkope manier om  een unieke high-end mascotte te creëren. Informeer naar de mogelijkheden of neem contact op met ons om jouw ideeën door te spreken.