Mascotte diensten

Bent je op zoek naar een professioneel op maat gemaakt mascotte pak? Wij kunnen je Promo Bears uit Groningen van harte aanbevelen. De mascotte pakken van Promo Bears welke wij gedragen hebben zijn prachtig gemaakt. Hierbij worden zelfs op de kleinste details gelet. Vele van onze opdrachtgevers hebben gekozen voor  een mascotte kostuum van Promo Bears.
Dit is de mascotte van het EK atletiek 2016.

Mascotte kostuums zijn een dure investeringen. Daarom is het belangrijk deze op de juiste manier te onderhouden en te reinigen voor een extra lange levensduur. Bij BEM Entertainment ben je op het juiste adres voor het reinigen van het mascotte kostuum.
Wij kunnen het mascotte kostuum bij u ophalen en retour brengen als het weer helemaal schoon en fris is.

Een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. Afgebroken onderdelen, gescheurde kostuums. Wanneer een kostuum gebruikt wordt, dan gaat er soms wel eens iets stuk. Gelukkig is het in de meeste gevallen goed te repareren. Voor zowel de binnenpakken, als voor de buitenpakken en de kop kun je bij ons terecht. Vooraf de reparatie kunnen wij je een prijsindicatie geven. Zo weet je direct waar je aan toe bent.