Overige mascotte diensten

Mascotte diensten

Mascotte kostuums zijn een dure investering. Daarom is het belangrijk deze op de juiste manier te reinigen voor een extra lang levensduur. Bij BEM Entertainment ben je op het juiste adres voor het reinigen van het kostuum. 

Een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. Afgebroken onderdelen, gescheurde kostuums. Wanneer een kostuum gebruikt wordt, is het logisch dat er zo soms iets stuk gaat. Gelukkig is het in de meeste gevallen te repareren. Voor zowel de binnenpakken, buitenpakken en de kop kun je bij ons terecht. Vooraf kunnen wij je een prijsindicatie geven voor de reparatie. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Bent u op zoek naar een professioneel op maat gemaakt mascottepak? Wij kunnen u Promo Bears van harte aanbevelen. De mascotte pakken van Promo Bears welke wij gedragen hebben zijn prachtig gemaakt. Hierbij worden zelfs op de kleinste details gelet.  

Mascotte-accessoires en -kleding

Een beetje uitgekeken op je mascotte kostuum? Heb je leuke kleding nodig voor een speciaal evenement, maar heb je dat niet in huis? Ook hiervoor kun je terecht bij BEM Entertainment. Wij maken kleding en accessoires voor de mascotte op maat. Op deze manier geef je je mascotte meerdere uitstraling. Een gala-outfit, een mooie nieuwe hoed of een paar schoenen. Het kan allemaal!

Scroll to Top