Mascotte reparatie en onderhoud

Mascotte reparatie

Een ongeluk zit in een klein hoekje, van afgebroken onderdelen tot gescheurde kostuums. Wanneer een kostuum gebruikt wordt, is het logisch dat er soms iets stuk gaat. Gelukkig is het in de meeste gevallen te repareren. Voor het repareren van de binnenpakken, buitenpakken en de kop, kun je bij ons terecht. Wij geven vooraf een prijsindicatie, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Onze Bert de bever mascotte heeft zo hard aan boomstammen geknaagd dat zijn tanden helemaal zijn weggesleten. Gelukkig hebben we snel een paar nieuwe voortanden voor Bert gemaakt.

Mascotte onderhoud

Ook voor onderhoud van het mascotte kostuum kun je bij ons terecht. Na verloop van tijd kunnen er scheuren voorkomen in de schoenzolen of de naden van het pak komen los. Dat is volkomen normaal en in vele gevallen gewoon te repareren. Ook kan een kleine APK eens in de zoveel tijd geen kwaad. Deze voeren wij uit, inclusief een grote reinigingsbeurt

Door de bont stof van een mascotte pak regelmatig te kammen, blijft een mascotte kostuum er mooi uitzien. Heb je geen tijd om het kostuum te onderhouden? Informeer naar de mogelijkheden.