Mascotte reparatie en onderhoud

Mascotte reparatie en -onderhoud

Mascotte reparatie

Een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. Afgebroken onderdelen, gescheurde kostuums. Wanneer een kostuum gebruikt wordt, is het logisch dat er soms iets stuk gaat. Gelukkig is het in de meeste gevallen te repareren. Voor zowel de binnenpakken, buitenpakken en de kop, kun je bij ons terecht. Vooraf kunnen wij je een prijsindicatie geven voor de reparatie. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Mascotte reparatie en onderhoud - bever pak zonder tanden

Onze Bert de bever mascotte heeft zo hard aan boomstammen geknaagd dat zijn tanden helemaal zijn weggesleten. Gelukkig hebben we snel een paar nieuwe voortanden voor Bert gemaakt.

Mascotte reparatie en onderhoud - bever pak met tanden

Mascotte onderhoud

Ook voor onderhoud van het mascotte kostuum kun je bij ons terecht. Na verloop van tijd kunnen scheuren voorkomen in schoenzolen, naden van het pak kunnen los komen. Dat is volkomen normaal en in vele gevallen gewoon te repareren. Ook kan een kleine APK eens in de zoveel tijd geen kwaad. Deze voeren wij uit, inclusief een grote reinigingsbeurt. Zo weet je dat het mascotte kostuum er weer tegenaan kan.

beren pak,vacht met kam

Door de bont stof van een mascotte pak regelmatig te kammen, blijft een mascotte kostuum er er mooi uitzien. Geen zin in zoveel werk? informeer naar de mogelijkheden.  

Beren poten, mascotte pak onderhoud
Scroll to Top