Shows & Feestdagen

Elke dag een reden voor een feestje! In Nederland vieren wij allerlei feestdagen op verschillende manieren. Nu heeft BEM Entertainment een aantal acts uitgelicht om deze dagen nog leuker en completer te maken. Met de inzet van een unieke mascotte wordt het een feest om nooit te vergeten! Of het nu gaat om de Pasen, Sinterklaas of Kerst, met BEM Entertainment slaagt jouw feest helemaal.

Traditioneel wordt het christelijke paasfeest gevierd omdat Jezus is opgestaan uit de dood. Maar met Pasen denken de meeste mensen aan paashazen, chocolade eitjes en uiteraard de drukte op de woonboulevard met files op de wegen als gevolg. Ook bij BEM Entertainment hebben wij verscheidende paashazen die enthousiast chocolade-eitjes, knuffels en high five’s uitdelen! 

Een keer per jaar is het moederdag en dan worden alle moeders extra in het zonnetje gezet. Moeders die het hele jaar hard werken. Naast de verjaardag mogen moeders best wel eens extra in de watten worden gelegd. Wat is er dan nog leuker om een reuze knuffelmascotte tegen te komen! Een reuze knuffel die chocolaatjes uitdeelt, met moeder op een polaroidfoto gaat of een extra knuffel geeft?

Sinterklaas is een van de grootste kinderfeestjes in Nederland waar je niet zo snel aan ontkomt. Met een gigantisch spektakel wordt de goedheiligman elk jaar weer verwelkomd. Natuurlijk horen hier ook de nodige cadeautjes en pepernoten bij…

Kerstmis wordt elk jaar een groter feest! We lijken steeds meer waarde te hechten aan een gezellig samenzijn en de aanloop hier naartoe. Denk dan eens aan kerst entertainment in de vorm van een mascotte. Naast een aantal leuke kerst mascottes kunt u hier ook terecht voor een gezellige kerstman!