Kerst entertainment

Kerstmis wordt elk jaar een groter feest! We lijken steeds meer waarde te hechten aan een gezellig samenzijn en de aanloop hier naartoe. Ben je een kerstfeest aan het voorbereiden? Denk eens aan kerst entertainment in de vorm van een mascotte. Naast een aantal leuke kerst mascottes kunt u terecht voor een gezellige kerstman! 

Lijkt het je leuk om een keer een mascotte in te zetten? Dan ben je bij BEM Entertainment aan het juiste adres. Hieronder vind je alle mogelijkheden. De begeleider komt standaard in BEM Entertainment-kleding. Natuurlijk is het ook mogelijk dat de begeleider in een kerstoutfit komt.

Rudolf het Rendier staat rond de kerstperiode graag klaar om op de foto te gaan! Ook high-five’s uitdelen en knuffelen vindt hij erg gaaf om te doen.

Rudolf is ook samen te boeken met Jasper de IJsbeer en/of de kerstman. Met z’n allen maken we er een spektakel van!

Nu boeken of wil je vrijblijvend meer informatie? Neem dan snel contact op via mail of via 036-52 54 266.

Jasper de IJsbeer is een altijd vrolijke ijsbeer. Zijn favoriete tijd van het jaar is dan ook Kerstmis! Hij deelt graag cadeautjes, maar ook high-five’s en knuffels uit.

Jasper is ook samen te boeken met Rudolf het Rendier en/of de kerstman. Met z’n allen maken we er een waar spektakel van!

Nu boeken of meer informatie? Neem dan snel contact op via mail of via 036-52 54 266.

De Kerstman komt ook graag op uw feest, evenement of meet&greet! Als u leuke foto’s wilt dan nemen wij graag een foto setting mee met een groot theaterdoek in kerstthema en de echte stoel van de Kerstman!

De Kerstman is ook samen te boeken met Rudolf het Rendier en/of Jasper de IJsbeer. Met z’n allen maken we er een waar spektakel van!

Nu boeken of meer informatie? Neem dan snel contact op via mail of via 036-52 54 266.