Paas entertainment

Paas entertainment

Traditioneel wordt het christelijke paasfeest gevierd omdat Jezus is opgestaan uit de dood. Maar met Pasen denken de meeste mensen aan paashazen, chocolade eitjes en uiteraard de drukte op de woonboulevard met files op de wegen als gevolg. Ook bij BEM Entertainment hebben wij verscheidende paashazen die enthousiast chocolade-eitjes, knuffels en high five’s uitdelen! Paas entertainment vind je dus hier.

Wil jij Pasen flink opleuken dit jaar? Denk dan vooral aan de inzet van een mascotte. Een bewegende mascotte heeft een enorme positieve ervaring op de sfeer.
Hieronder vindt je alle paasmogelijkheden van BEM Entertainment. De begeleider komt standaard in kleding van BEM Entertainment. Natuurlijk is het ook mogelijk dat de begeleider in een boeren of safari-outfit komt. Geef gerust aan wat je voorkeur is. 

Ons paasaanbod

Deze lieve paashaas komt graag langs om de paaseitjes uit te delen. Naast het uitdelen van chocolade eitjes kan de paashaas ook knuffels en high-five’s uitdelen.

Door zijn interactieve houding is het een genot om naar te kijken, hij springt, huppelt en vermaakt mensen van jong tot oud. Een paashaas waar je een leuke herinnering aan bewaard. Deze paashaas maakt voor iedereen wat tijd, ook voor kinderen die een beetje verlegen zijn pas hij zijn interactie aan.

Zorg ervoor de je je telefoon of camera altijd meeneemt, Want op de foto gaan doet de paashaas maar al te graag!

Voor meer informatie of om deze paashaas te boeken kunt u contact opnemen per mail of 036 – 52 54 266.

Pasen wordt helemaal een feest met de paashazen en Piep het Kuikentje! Voor het uitdelen van chocolade-eitjes, promotie-artikelen of alleen een meet-en-greet. Het is meteen een feest!

Ziet het er niet gezellig uit met zijn allen? Een heuse invasie van paasdiertjes. Deze vrienden zijn samen te boeken, maar los kan uiteraard ook.

Voor meer informatie of om deze rakkers te boeken kunt u contact opnemen per mail of 036 – 52 54 266.

Scroll to Top