Paas entertainment

Traditioneel wordt het christelijke paasfeest gevierd omdat Jezus is opgestaan uit de dood. Maar met Pasen denken de meeste mensen aan paashazen, chocolade eitjes en uiteraard de drukte op de woonboulevard met files op de wegen als gevolg. Ook bij BEM Entertainment hebben wij verscheidende paashazen die enthousiast chocolade-eitjes, knuffels en high five’s uitdelen! 

Wil jij Pasen flink opleuken dit jaar? Een bewegende mascotte heeft een enorme positieve ervaring op de sfeer. Hieronder vind je alle paasmogelijkheden van BEM Entertainment. De begeleider komt standaard in kleding van BEM Entertainment. Natuurlijk is het ook mogelijk dat de begeleider in een boeren of safari-outfit komt. Geef gerust aan wat je voorkeur is. 

Ons paasaanbod

Deze lieve paashaas komt graag langs om de paaseitjes uit te delen. Naast het uitdelen van chocolade eitjes kan de paashaas ook knuffels en high-five’s uitdelen.

Door zijn interactieve houding is het een genot om naar te kijken, hij springt, huppelt en vermaakt mensen van jong tot oud. Een paashaas waar je een leuke herinnering aan bewaart. Deze paashaas maakt voor iedereen wat tijd, ook voor de kinderen die een beetje verlegen zijn.

Zorg ervoor dat je de telefoon of camera gereed hebt. Want op de foto gaan doet de paashaas maar al te graag.

Pasen wordt helemaal een feest met de paashazen en Piep het Kuikentje. Voor het uitdelen van chocolade-eitjes, promotie-artikelen of alleen een meet-en-greet. Het is meteen een feest!

Ziet het er niet gezellig uit met zijn allen? Een heuse invasie van paasdiertjes. Deze vrienden zijn samen te boeken, maar ook los te reserveren.