Paas entertainment

Traditioneel wordt het christelijke paasfeest gevierd omdat Jezus is opgestaan uit de dood. Maar met Pasen denken de meeste mensen aan paashazen, chocolade eitjes en uiteraard de drukte op de woonboulevard met files op de wegen als gevolg. Ook bij BEM Entertainment hebben wij verscheidende paashazen die enthousiast chocolade-eitjes, knuffels en high five’s uitdelen! Paas entertainment vind je dus hier.

Wil jij Pasen flink opleuken dit jaar? Denk dan vooral aan de inzet van een mascotte. Een bewegende mascotte heeft een enorme positieve ervaring op de sfeer.
Hieronder vindt je alle paasmogelijkheden van BEM Entertainment. De begeleider komt standaard in kleding van BEM Entertainment. Natuurlijk is het ook mogelijk dat de begeleider in een boeren of safari-outfit komt. Geef gerust aan wat je voorkeur is. 

Ons paasaanbod

Wij zijn Puck en Pien Paashaas! Allebei super enthousiast en vooral heel zacht. Samen maken van elke meet en greet een feestje.

Graag komen wij in winkelcentra en op evenementen om paaseitjes uit te delen. Ook knuffelen en high-five’s uitdelen kunnen zij heel goed! Wie komt er een knuffel halen?

Puck en Pien zijn onafscheidelijk, maar wil je ze graag uit elkaar halen dan is dat ook mogelijk.

Voor meer informatie of om deze rakkers te boeken kunt u contact opnemen per mail of 036 – 52 54 266.

Paashazen-met-paaskuiken-pa

Paashazen en kuikentje Piep

Pasen wordt helemaal een feest met de paashazen en kuikentje Piep! Voor het uitdelen van chocolade-eitjes, promotie-artikelen of alleen een meet-en-greet. Het is meteen een feest!

Ziet het er niet gezellig uit met zijn allen? Een heuse invasie van paasdiertjes. Deze vrienden zijn samen te boeken, maar los kan uiteraard ook.

Voor meer informatie of om deze rakkers te boeken kunt u contact opnemen per mail of 036 – 52 54 266.

Contact gegevens

BEM Entertainment
Schepenveld 12-10

3891 ZK Zeewolde

Sociale media

Volg ons op Facebook,
Twitter en Instagram!

Copyright © 2019 BEM Entertainment
Privacy statement