Sinterklaas entertainment

Sinterklaas is één van de grootste kinderfeestjes in Nederland. Met een gigantisch spektakel wordt de goedheiligman jaarlijks weer verwelkomd. Wat is er nou leuker dan een mascotte die als Pietje langs komt? Natuurlijk horen hier ook de nodige cadeautjes en pepernoten bij. En wil je het helemaal goed aanpakken? Boek dan een geheel verzorgde show, gewoon compleet verzorgd bij BEM Entertainment.

Lijkt het je leuk om een keer een mascotte in te zetten voor de Sinterklaasperiode? Dan ben je bij BEM Entertainment aan het juiste adres. Hieronder vind je alle Sint-mogelijkheden. De begeleider komt standaard in BEM Entertainment-kleding. 

Ons Sinterklaas aanbod

Binkie de Beer vindt het elk jaar weer geweldig om zich te verkleden als Pietje! Pepernoten en suikergoed uitdelen kan hij als de beste. Echt, aan Binkie heb je een hele enthousiaste tijdens Sinterklaas.

Graag komt hij bij jou thuis langs, maar hij vindt het net zo leuk om bij winkelcentra of bedrijven suikergoed te strooien!

Voor meer informatie of om te boeken neem dan contact op per mail of via 036-52 54 266!

De Sinterklaas muziekmachineshow

Binkie en de presentator vinden een muziekmachine op het podium. Wat gaaf! Die ziet er leuk uit! Maar waar is die grote rode knop voor? Oh oh, de muziekmachine van de Sint is kapot! Kunnen de kinderen Binkie en de presentator helpen om de Sinterklaasmuziek weer in de muziekmachine te krijgen voordat de Sint aankomt?! Uh oh, spannend!

Een show vol fun, vrolijke muziek, energie en spektakel. Door middel van een leuk verhaal in een theatrale setting beleven de kinderen een avontuur wat ze niet snel zullen vergeten. De Sinterklaas muziekmachineshow is ook uitermate geschikt als warming-up.

Deze (s)interactieve Sinterklaas show duurt ongeveer 45 minuten en is geschikt voor alle leeftijden!

De SintQuiz

Onze (s)interactieve SintQuiz is een feestje voor iedereen! De enthousiaste presentator maakt er een waar spektakel van. Ook hier helpt Binkie als Pietje graag mee met de SintQuiz!

In deze quiz komen er veel rondes aan bod. Wie draait er aan het rad? Worden het de jongens tegen de meisjes? Wie weet het meeste over de Sint? Wie wint de pepernotenwedstrijd? En wie wordt de winnaar van de Sint Dance Battle? Als dat niet spannend wordt…

Voor meer informatie of om te boeken neem dan contact op per mail of via 036-52 54 266!