Papegaai mascotte met stand stoel

Verantwoord entertainment op 1.5 meter afstand tijdens Corona

Verantwoord entertainment: Ook op 1.5 meter is jouw lach, onze reclame!

Het kan je bijna niet ontgaan zijn. Ook Nederland is niet ontkomen aan het corona virus. Wat heeft dit betekent voor BEM- Entertainment? Wij zijn samen met onze medewerkers gelukkig gezond gebleven. Helaas betekende de sluiting van de horeca en het annuleren van alle evenementen ook voor ons even stilstand en afwachten. Vooral afwachten waar nieuwe mogelijkheden liggen, wat de nieuwe regels zouden worden qua omgang, maar vooral wat er nog wel mag en kan!

Hoe nu verder?

Op dit moment wordt de 1,5 meter samenleving gezien als het “nieuwe normaal”. Dit is hopelijk tijdelijk en wij kijken zeker uit naar de toekomst. In de tussentijd zijn wij vooral aan het kijken wat wij nu aan kunnen bieden als verantwoord entertainment. Uiteraard geldt de 1,5 meter afstand ook voor mascottes, maar wat vinden zij dit lastig! Zij missen het enorm om kindjes te knuffelen en high-fives uit te delen.

Op de foto gaan, dat missen ze ook, maar gelukkig hebben wij daar een oplossing voor gevonden!  Onze tropische foto-booth bijvoorbeeld. Deze is ingericht zodat je op de foto kunt met een mascotte, maar ook op gepaste afstand. De foto-booth is in te zetten met en zonder fotograaf. Ook is er de optie om foto’s ter plekke af te laten drukken.

Verantwoord entertainment, ook op 1.5 meter
Onze foto-booth is er ook in andere uitvoeringen. Je kunt alvast voorbereid zijn op het winterseizoen met ons mooie winterlandschap thema of ons “Merry Christmas” achtergrond. Bij onze foto-booth hebben wij een wachtrij waarop de 1,5 meter afstand aangegeven staat. Deze wachtrij wordt middels een rode loper gecreëerd en kan heel makkelijk naar elke situatie worden aangepast.

En er is meer!

Naast de fysieke inzet van mascottes kunnen zij natuurlijk ook op sociale media kanalen een leuke en opvallende toevoeging zijn voor jouw bedrijf! Gaat jouw bedrijf eindelijk weer open? Of is er een leuke actie die je extra op wilt laten vallen? Een mascotte van BEM Entertainment zorgt gegarandeerd voor aandacht voor jouw bedrijf! 

Zeker in de winkelstraat zijn er ook voldoende mogelijkheden. Onze mascottes kunnen bijvoorbeeld handschoenen of mondkapjes uitdelen, of mensen er op attenderen dat ze rechts aanhouden. Nog meer opvallen? Kijk dan eens bij onze giga beren! Mogelijkheden genoeg! 

Heb je zelf nog een idee, maar weet je niet zeker of dit uit te voeren is? Neem vooral contact met ons op!

Vergeet niet: Ook op 1,5 meter is jouw lach, onze reclame!

Speciaal voor deze foto act hebben de we de leukste mascottes geselecteerd:

Kaai de krokodil

Elko de beer

Toby de tijger

Paula de papegaai