Waarom kiezen voor BEM Entertainment?

Vaak krijgen wij de vraag: “Waarom zouden wij kiezen voor BEM Entertainment?”. Het antwoord is simpel. Wij hebben alle ervaring, kennis en vaardigheden in huis om jouw mascotte naar een hoger niveau te brengen. Wij gaan verder dan alleen het leveren van een kostuum. Wij zorgen voor de juiste uitstraling, beweging en interactie zodat jouw mascotte echt tot leven komt. Al een aantal jaar zijn wij de specialist op het gebied van mascottes en hebben wij vele tevreden klanten bediend. Bovendien bieden wij tal van extra diensten en mogelijkheden aan om jouw evenement nog specialer te maken. Kies voor BEM Entertainment en maak van jouw mascotte een onvergetelijke ervaring voor jong en oud!

Hoe vaker je een mascotte inzet, hoe sneller de consument je bedrijf herkent.
Maar waarom zou ik een mascotte inzetten voor mijn bedrijf? Logo’s geven een bedrijf meestal een naam, maar mascottes geven het bedrijf of product karakter. Ze spreken meer tot de verbeelding dan een logo. Door een mascotte in te zetten, geeft de mascotte het bedrijf of product een unieke identiteit en persoonlijkheid. Hierdoor voelen mensen zich verbonden met een merk. Zeker als de mascotte ook wordt gebruikt op de website en in reclame-uitingen.  

Wat is een goede mascotte?
Een mascotte moet de kernwaarden en persoonlijkheid van een bedrijf weerspiegelen, vaak door middel van een dier of menselijke figuur. Het ontwerp moet zorgvuldig worden overwogen, omdat de mascotte een merk vertegenwoordigt. Een populaire keuze is een vriendelijke, cartoonachtige uitstraling om een sterke merkidentiteit te creëren en consumenten aan te trekken. Een succesvolle mascotte heeft niet alleen een aantrekkelijk uiterlijk, maar communiceert ook de boodschap van het bedrijf en spreekt de klant emotioneel aan. Een goed ontworpen mascotte kan een krachtig instrument zijn om een sterke merkimago op te bouwen en nieuwe klanten aan te trekken.

Kom in contact

Schepenveld 12-10
3891 ZK Zeewolde

info@bem-entertainment.nl
036 5254266

Passie voor mascotte entertainment en beleving. 
Al onze acteurs zijn geselecteerd op hun liefde voor het vak. Hier zijn wij nu eenmaal zelf ook door begonnen. Voordat een acteur bij ons aan de slag gaat, krijgt hij/zij een mascotte training. Hierna zal hij/zij een paar keer mee gaan als begeleider om de fijnere kanten van het mascotte werk af te kunnen kijken. Als je kijkt naar de geschiedenis van ons bedrijf, dan zie je dat we zijn begonnen als een kleine groep liefhebbers die bijeenkwamen om hun passie voor het mascotte werk te delen. We wilden anderen laten zien hoe geweldig het is om als mascotte te werken en hoeveel plezier je kunt hebben terwijl je mensen vermaakt. Vandaag de dag zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met meerdere teams van getrainde acteurs die met enthousiasme en plezier hun werk doen. We zijn er trots op dat we mensen kunnen laten lachen en even hun zorgen kunnen laten vergeten. Werken als mascotte is geen gewone baan en we realiseren ons dat alleen degenen die echt gek zijn op dit werk het kunnen doen. Maar voor ons is er niets mooiers dan het zien van de glimlach op het gezicht van iemand die we hebben vermaakt. Dat is wat ons motiveert om elke dag ons best te doen.

Door de zachte, knuffelbare uitstraling van een mascotte wordt de band tussen bedrijf en consument verkleind.
Nu klinkt dit natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar waarom zou je niet de buurjongen vragen? Die is een stuk goedkoper! Een mascotte kan heel veel meer zijn dan een pop die alleen maar staat en zwaait. Juist een mascotte kan een krachtige marketingstrategie zijn. Door de zachte, knuffelbare uitstraling van een mascotte wordt de band tussen bedrijf en consument verkleind.

Staat er een interactieve mascotte met een eigen karakter? Dan blijft dit positief in je geheugen hangen. Mensen willen met de mascotte op de foto, delen deze op sociale media, de foto wordt vervolgens gezien door anderen en zij zullen jouw bedrijf positief associëren met de mascotte.